1593876721

VOEDERBOILIES

 

SCOPEX – MONSTERCRAB – GARLIC SQUID – TUTTI FRUTTI 1KG

Ideale voeder boilies voor de recreant

 

 

€ 4,95

b1

DREAMBAITS

 

CHOQUITA 1KG

 

Een aas ontwikkelen zoals een snack en waar je blijft van eten, was de achterliggende gedachte bij de ontwikkeling van de Choquita.

Als beloning direct energie leveren bij het eten van dit aas, was een vereiste. Diverse suikers, een koolhydraatrijke basis en birdfood lossen deze behoefte in. Dit om het aas er te laten uitspringen, wanneer het natuurlijk voedsel talrijk aanwezig is, er veel gevoerd wordt met eiwitrijk aas of tijdens de koude wintermaanden.

De Choquita is daarom ook beduidend hoger in vezels en verschillende appetite stimulators. Een vleugje kardamon en een hittebestendige enzymen mengeling zorgt ervoor dat het aas verteerbaar blijft voor karper wanneer de watertemperatuur zakt onder de 8 graden Celsius.

Esters scoren goed in de winter, de subtiele fruitige, chocolade en romige toetsen zijn hierop geselecteerd waarvan eentje met een ethyl alcohol basis. Een talin based sweetener en NHDC zorgen voor een zoete toets en Minamino+ draagt bij tot het instant karakter. Voor de lange termijn hebben we ook de nodige melkproteinen en een hoogwaardige plantaardige eiwitbron toegevoegd.

Zoals al onze Ready Mades is de Choquita verrijkt met D-Cell+ en een vitaminen/mineralen premix.

Voor de instant visserij raden we aan om 20 tot 40 ml soak per kg aas te gebruiken en dit in te laten trekken op de dag(en) voor de sessie.

 

 

€ 10,50

b7

DREAMBAITS

 

VITELLA 1KG

 

 

Bij de ontwikkeling van de Vitella hebben we de focus gelegd op het beschikbaar stellen van een scala voedingsstoffen waar de karper nood aan heeft en die hij niet zelf kan aanmaken, die tijdens bepaalde periodes niet te vinden zijn in zijn leefwereld of in het aanbod van ander aangeboden aas dat deel uitmaakt van zijn dieet.

Door toevoeging van een mix van essentiële vetzuren, een premix van gestabilizeerde vitaminen/mineralen, spoorelementen, anti-oxidantie en Aloë Vera brengen we opnieuw iets uniek in karperaas.

Deze gedachtengang hebben we gekoppeld aan een snel verteerbare basis met veel vezels, appetite stimulators en een mix van gefermenteerde ingrediënten. Dit om het geheel attractief te maken, maar ook zodat een karper voldoende van dit aas kan eten om de positieve werking van het aas te ondervinden en terug te komen naar de voerstek. De smaak kan omschreven worden als een licht zurig/fruitig aroma met een romige toets en smaak. De nieuwe Vitella dip dient in combinatie met de boilie gebruikt te worden en bevat pure Aloë Vera om het aas een extra coating te geven voor de sessie/voerbeurt. Dit zal er tevens voor zorgen dat een maximaal aan actieve bestanddelen waargenomen en ook opgenomen kan worden. De Vitella zal zowel instant als bij voercampagnes resultaten brengen, is onderscheidend ten opzicht van andere boilies en zal ook nog eens positief bijdragen aan de gezondheid van de karper!

 

€ 9,50

 

b3

DREAMBAITS

 

UMANI 1KG

 

Oosters geinspireerd zorgt een ware smaaksensatie van zoet, kruidig, vis en umami voor een uniek en onderscheidend karakter die alle smaakreceptoren prikkelt. ‘Umami’ brengt opnieuw een rasechte foodbait in het Dream Baits gamma op basis van twee vismelen verrijkt met squid extract, soyasauce, R-Red, lookpoeder, premix van vitaminen/mineralen, D-CELL+, blend van 2 olieen en drie flavours. Instant staat deze boilie zijn mannetje, maar het typerende aan dit aas is dat het alleen maar beter wordt naarmate je er langer mee aan de slag gaat op jouw water!

 

 

€ 10,50

 

b2

DREAMBAITS

 

VOODOO 1KG

 

Onze VooDoo+ zag het levenslicht om een oplossing te bieden tegen dressuur en hengeldruk. Dit aas werd ontwikkeld zonder toevoeging van ingredienten/vloeibare toevoegingen die uitwasemen. Dit om negatieve prikkels door associatie tot een minimum te beperken. Deze baanbrekende formule kent zijn gelijke niet en is gekoppeld aan een compleet nieuwe proteïnebron, wat tot op heden nog niet gebruikt wordt in karperaas.

Het bessenaroma heeft doelbewust een extreem lage PH om het aas toch makkelijk te detecteren. De VooDoo+ heeft tevens een hoge “crunch” factor. Dit om de aandacht te wekken van vissen die in de buurt rondscharrelen als er geaasd wordt. Na uitvoerig fieldtesten kunnen we besluiten dat dit aas zowel instant als na lange voercampagnes zijn mannetje weet te staan. Probeer de VooDoo+ ook zeker eens als je al een tijdje op hetzelfde water vist. De praktijk toonde dat dit aas ook een heel ander deel van de populatie aansprak, ook zeelt heeft er een boontje voor.

De VooDoo+ laat zich uitstekend combineren met de Krill&Octopus. Zeker in het najaar is de combinatie van beide boilies de manier om het verschil te maken.

 

 

€ 10,50

 

b8

DREAMBAITS

 

KRILL/OCTOPUS 1KG

 

 

De ‘Krill & Octopus’ behoeft geen introductie meer. Een topper sinds zijn introductie in 2008 toen Dream Baits als pionier voor het eerst Krill in karperaas verwerkte. Inmiddels werd onze klassieker al vaak gekopieerd, maar nog niet geëvenaard.

Een combinatie van vismelen, een rijkelijke hoeveelheid Krill, visolieën en een zachte Octopus flavour geven deze boilie zijn kenmerkende hoge voedingswaarde, typerende smaak en voortreffelijke geur. De Krill & Octopus is dan ook een echte allround foodbait die minder ongewenste vissoorten aantrekt, overal vangt en snelle resultaten boekt. Hierdoor is dit aas een gevestigde waarde bij onze teamleden voor (lange) voercampagnes en laat de Krill & Octopus zich ideaal combineren met de VooDoo+.

 

€ 9,50

 

 

epic

CBB BAITS

 

 

EPIC ORANGE 14 & 20mm

 

De Epic Orange is ‘DE’ boilie waar de vaste CBB klanten al jaren lang voor terug blijven komen!

De boilie is laag van voedingswaarde, maar enorm attractief en uniek in smaak.

De basismix betaat uit een groot deel voor uit maisproducten, die ervoor zorgen dat de vis het aas snel accepteert en herkent.  Verder is deze bol verrijkt met melkproducten, waardoor het aas een licht romig karakter heeft. Door de unieke samenstelling van flavours, waaronder de alom bekende CBB citrus, is deze boilie zeer opvallend wat betreft smaak en geur. De Epic Orange is door zijn lage voedingswaarde en snel verteerbare ingrediënten een perfecte boilie om in de zomer in te zetten.

1KG: 10,50€

2KG: 20;95€

 

 

VANAF € 10,50

WH

CBB BAITS

 

 

WHITE CANANGA 14 & 20mm

 

De White Cananga readymade van CBB baits is een mierzoete boilie met een fraaie witte kleur.

Deze bol is zeer goed verteerbaar en dus in alle jaargetijden in te zetten. Wat deze boilie uniek maakt is dat er een hoogwaardig plantenextract in verwerkt zit dat een ultieme aantrekkingskracht op de karper heeft.

 

1KG: 10.95€

2KG: 21.95€

 

 

VANAF € 10,95

nutty

CBB BAITS

 

NUTTY FRUIT BLEND 14 & 20mm

 

Onze Nutty Fruit Blend is een boilie gebouwd op birdfoods en een lading aan tijgernotenmeel. Door er een nette hoeveelheid van maar liefst 3 verschillende flavours aan toe te voegen, heb je een uitgebalanceerde boilie die het grootste deel van het jaar perfect te gebruiken is.

Wat deze bol zo bijzonder maakt, is dat de fruitige flavours zich goed verspreiden, zowel horizontaal, als verticaal, waardoor ze in verschillende waterkolommen te detecteren zullen zijn. Het is dan ook niet voor niks dat we deze bol dan ook maar als te graag inzetten op grote wateren met een kleiner bestand aan vis. Ook op de kleinere wateren waar je kort de tijd hebt om te scoren, is dit een ware killer!​

De licht roze kleur geeft een zeer sterke visuele prikkel onder water. Door deze boilie te combineren met de pellets en de liquids, heb je een enorme goede instant werking en zal het aas niet lang onaangeroerd blijven liggen. De Nutty Fruit Blend is een goed verteerbare boilie, waardoor je dit aas in veel verschillende jaargetijden kunt inzetten.

 

1KG: 10.95€

2KG: 20.95€

 

 

VANAF € 10,95

SHELL

CBB BAITS

 

SHELLFISH KRILL  14 & 20mm

 

Deze bol zit boordevol flavours en attractors. Wat deze boilie uniek maakt, is dat er een zeer ‘prikkelende’ mengeling van wateroplosbare actractoren in zit.

Door er een flinke lading vloeibare krill en krillmeel en vismeel aan toe te voegen, krijg je een enorme voedselprikkel waar de karper maar moeilijk vanaf zal kunnen blijven. Het hoge percentage schelp en schaaldieren meel, zorgt ervoor dat de karper zal blijven terugkomen op deze boilie.

De bol heeft een zeer doordringende geur en de opvallende smaak.

De boilie bevat vele vrije aminozuren en zal daardoor snel gevonden worden door de karper. De Shellfish Krill bevat dus hoge hoeveelheid essentiële vetten en heeft het een zeer degelijk (dierlijk) eiwit percentage met een sterk aminozuur profiel.

Ideaal om op te gebruiken op dressuur wateren waar de karper de klappen van de zweep inmiddels kent.

 

 

1KG: 10.95€

2KG: 20.95€

 

 

VANAF € 10,95