49_300px_thumb

Attrafish

 

Powder Attractions

 

De Powder Attraction range bestaat uit 18 sterk geconcentreerde poeders, die zowel bij haakaas, grondvoer als boiliemixen kunnen gebruikt worden om de vangkracht te verhogen.
Verkrijgbaar in handige potjes van 75 gram.
Verkrijgbaar in 18 smaken

 

€11,95 / €12,95

brasem-caramel-champion-feed-250g

Champion Feed

 

Classic Aroma’s

 

Hoogstaand zacht aroma dat zoet en zout combineert waarop Brasems zullen reageren, het ganse jaar door.

 

Verkrijgbaar in: Brasem Caramel, Extra Sweet, Rotaugen, Strawberry, Touche, Tutti-Frutti, Chocolat, Banana Sweet, Vanille, Exotique, Brasem Wit, Zoete Amandel.

 

€ 2,95

hi

Champion Feed

 

Hi-Concentrated

 

Al onze aroma’s kunnen verwerkt worden onder en op lokaas, maar eveneens kan u ze gebruiken op levend aas. Maïs en granen laten zich ook gretig verwennen door onze aroma’s.

Naargelang het te bevissen water kan u de hoeveelheid minderen of opvoeren in uw lokaas, eveneens in opgewarmd water de te gebruiken hoeveelheid verminderen, maar denk eraan: Overdaad schaadt !

 

Verkrijgbaar in: Greenarom, Rosearom, Gold Honey, Purple Gum, Superzoet, Cuberdon, Pina Colada, Dark Monster Sweet, Cherry Supreme.

 

€ 3,95

vdenynde

VAN DEN EYNDE

 

STIMULATORS

 

 

Het team van Marcel Van Den Eynde heeft besloten om stimulators terug in het gamma aan te bieden. De stimulators worden aangeboden in potjes van 100 gram en zijn een ideale afwerking van uw lokaas.

Waarom zijn stimulators nu zo’n goede afwerking? Zoals je al kan afleiden van het woord “ stimulators” zijn het producten die gekenmerkt worden voor een stimulerende werking – ofwel eetlustopwekkend zijn, ze zullen de vissen stimuleren om op zoek te gaan naar de lokaasbron. Op deze manier zullen de omliggende vissen op uw voederplaats worden gehouden. Om het effect van dit product op te merken kan u na afloop van de vissessie eens peilen. We merken wel op dat deze producten enorm in trek zijn bij vooral de grotere vissen met name de karpers.

Het gebruik van stimulators is een persoonlijke keuze, wij adviseren wel een 10 gram per kilogram lokaas (dit zijn een twee theelepels) te gebruiken.  Stimulators kan je trouwens op allerlei manier toepassen. Je kan da stimulators in uw lokaasmengeling toevoegen, op je (al bereide) partikels, als je kemp kookt, over je leem,  in je boiliemix, je kan ze over je pellets strooien…

vanille – caramel – amandel – brasem – lacto – strawberry –

 

 

€ 6,00