1111111111

DAM

 

 

QUICK 5    7000 Long Cast

 

Ideale molen voor Karper en Strandvisserij

149€

 

NU 99€/Stuk

ultegra

SHIMANO

 

ULTEGRA

 

De Ultegra 14000 XS-D is de ultieme longcast molen voor de fervente strandvisser en hedendaagse karpervisser.

De Ultegra 14000 XS-D pakt zonder problemen het stokje over van zijn inmens populaire Ultegra voorganger. De molen heeft niet alleen een cosmetische transformatie ondergaan maar is naar een ander niveau getild. De XSD beschikt nu over Super Slow Oscillation 50 en garandeert een perfecte opwikkeling van de lijn. Bij iedere oscillatie (op-en-neer beweging van de spoel) worden er 50 wikkelingen perfect naast elkaar op de spoel gewikkeld. Tevens beschikt de Ultegra nu over een Parallel body wat er voor zorgt dat de lijn perfect afwikkelt richting startoog en de kans op frictie minimaliseert.

 

speemaster xsc

SHIMANO

 

 

SPEEDMASTER XSC

 

 

aerlex xsb

SHIMANO

 

AERLEX

 

De nieuwe Aerlex serie is een stoere molen uitgerust met ‘Instant drag’ en ontworpen voor zwaar werk, of het nu karper- of strandvissen betreft. Het ontwerp en de Aero Wrap II lijnmanagement, in combinatie met de AR-C spoel zorgen voor uitstekende werpprestaties. De SPOD-versie is voorzien van een inhaalratio van 5,3:1 zodat u meer tijd kunt besteden aan het vissen.

Aero Wrap gezamenlijk met de AR-C spoel verzorgen een excellent lijnmanagement systeem, waardoor verder en preciezer werpen mogelijk is. 2 Shielded RVS kogellagers en 1 rollager zorgen voor een soepelere werking. Shimano Instant Drag technologie maakt het mogelijk deze molen als vrijloopmolen te gebruiken. Een krachtige overbrenging van 4,6:1 voor het vissen op de grote exemplaren.

 

zm2

CINNETIC

 

RECORD SS 7000

zm1

CINNETIC

 

RAYCAST DS 7000

carrete-rextail

CINNETIC

 

REXTAIL DS 7000