sienna

Shimano

 

SIENNA

 

catana

Shimano

 

 

Catana FD

 

De Catana is al vele jaren Shimano’s meest verkochte spinning molen in Europa!

De Catana is al vele jaren Shimano’s meest verkochte spinning molen in Europa! En dat is zeker geen toeval: de Catana is sterk, solid, soepel en betrouwbaar. Wanneer we deze nieuwe versie vergelijken met de vorige versie (FC), heeft hij een nieuw en modern ontwerp gekregen. Hij draait zeer soepel en alle onderdelen zijn gemaakt om lang mee te gaan. Daarbij zijn veel onderdelen geüpgraded wat een aanzienlijke verbetering van de slipkracht mogelijk maakte. Dat maakt deze uitvoering ook meer geschikt voor het bevechten van nog grotere vis.

 

nexave

Shimano

 

NEXAVE

 

De nieuwe Nexave FE is de geüpdate versie van de welbekende Nexave FD.

De nieuwe Nexave FE is de geüpdate versie van de welbekende Nexave FD. Deze nieuwe spinmolen heeft de slip voorop en kan worden gebruikt voor allerlei verschillende manieren van Zoetwater visserij. Van het ultralicht tot medium vissen op forel, baars, snoek en snoekbaars tot het match en feedervissen. Dankzij de drie roestvrij stalen lagers loopt de molen ontzettend soepel zoals verwacht mag worden van een Shimano molen. De slip is perfect afstelbaar en zal je helpen tijdens het bevechten van grote vis.

 

sedona

Shimano

 

SEDONA

 

De prachtig ontworpen Sedona FI is de laagst geprijsde molen van Shimano die voorzien is met Hagane Gear.

De prachtig ontworpen Sedona FI is de laagst geprijsde molen van Shimano die voorzien is met Hagane Gear. Vanwege deze unieke gear kan de visser erop vertrouwen dat de molen geweldige duurzaamheid zal laten zien over de jaren die komen gaan, zelfs bij extreem zwaar gebruik. De G-Free body brengt perfect comfort doordat de interne onderdelen van de molen dichter naar de hengel toe verschoven zijn in vergelijking met molens zonder G-Free Body. De combinatie tussen de Hagane Gear en de G-Free Body resulteert in een langdurige betrouwbaarheid en comfort voor de visser.

 

sahara

Shimano

 

SAHARA

 

De nieuwe Sahara is een krachtige en zeer duurzame spinning molen.

Hagane gear voor een optimale werking. De X-Ship technologie zorgt voor een krachtige en zeer soepele inhaalslag, zelfs wanneer er grote druk wordt uitgeoefend. 4 Stainless Steel ball kogellagers en één rollager voor soepele prestaties. G-Free body zorgt voor een beter uitgebalanceerde set-up. Varispeed lijnoplegging en AR-C spoel voor een verbeterde werpprestatie.

 

nasci

Shimano

 

NASCI

 

De Nasci FB zet de nieuwe standaarden is voorzien van HAGANE gear en CoreProtect.

Voorzien van Hagane Gear. X -ship geeft maximale stijfheid aan het binnenwerk en maakt een ongelooflijk grote draaikracht mogelijk. Varispeed lijnmanagement systeem voor minimale weerstand tijdens het werpen. G-Free body voor een verbeterde uitgebalanceerde set-up. 2 Shielded RVS kogellagers en een rollager voor een soepele werking.

 

zemt

HART

 

 

ZEMTAX 800

 

ishod

HART

 

 

ISHOD

 

spx

SPRO

 

 

SPX