cwc-miuras-mouse

STRIKEPRO

 

 

MURIAS MOUSE MINI 20cm   40gr

 

 

 

€ 41.95

2021-05-01_1

SAVAGEGEAR

 

 

3D RAT

 

 

 

€ 19,00

2121

SPRO

 

 

IRIS THE FROG

 

Een realistische imitatie van een echte kikker in softbaituitvoering.

IRIS The Frog heeft een superverleidelijke actie, waarbij de pootjes zelfs bij een lage inhaalsnelheid al beginnen te wapperen. Dankzij de haakmaatindicatoren op de rug is The Frog uiterst eenvoudig te riggen, bijvoorbeeld in combinatie met onze SPRO jigkoppen (#6/0 of #8/0).

Daarnaast is deze realistische kikkerimitatie uitermate geschikt om weedless te vissen op een forse Gamakatsu Offset-/ Wormhaak.

 

_4689-scseincr65_1_126

SPRO

 

 

INSTA CRAW 90

 

Spro Scent Series zijn custom made softbaits, ontworpen voor een brede reeks technieken, die vandaag de dag niet meer weg te denken zijn in de moderne roofvisserij. Uitermate geschikt om te gebruiken i.c.m. Carolina, Texas en Dropshot rig, alsmede het jiggen vanuit de boot of vanaf de waterkant. Alle Scent Series softbaits zijn gemaakt van milieuvriendelijk materiaal en voorzien van de speciale lokstof: I.T.F “Instant Trigger Formula”, waardoor zelfs de meest voorzichtige en passieve vissen tot een aanbeet verleid worden. Dit geeft je net die paar seconden extra tijd om de haak te zetten, omdat de vis het aas net even wat langer in de bek houdt.

 

craw real

FISH UP

 

 

REAL CRAW 2″

 

CCCCC

LUCKY JOHN

 

 

INSECTOR 2,8″