bm1393

FIIISH

 

BLACK MINNOW 90

 

Vanaf nu zijn wij FIIISH Dealer

x-tube-x-zone-baits-3.75

X-ZONE

 

X-Tube 3.75”

 

 

Perfect voor een verscheidenheid aan toepassingen!
De X Zone Lures X-Tube biedt vissers handgemaakte kwaliteit die is ontworpen om alle andere gewone tubes op de markt te overtreffen.

De X Tube heeft een grote bolvormige kop en met de hand gesneden staarten waardoor de X-Tube een verleidelijke actie kan leveren.
Daarnaast is de X-Tube ook gemaakt van hoogwaardig superzacht plastic, heeft net even wat dikkere binnenwanden waardoor hij een uitstekende keuze is wanneer je de tube over de bodem te slepen met een tube jigkop.

Probeer hem ook eens aan een dropshotrig of een carolina-/ Texasrig.
De X-Tube is verkrijgbaar in een reeks aangepaste, natuurlijke en realistische kleuren.

Ook is de X Tube doordrenkt met een zware dosis zout voor extra smaak maar ook om een ​​verleidelijke zinksnelheid te bieden.
De Xzone Lures X-Tube is gemaakt voor serieuze vissers die weten dat soms in massa geproduceerde tubes het verschil gewoon niet zullen maken.

 

 

€ 8.95

zzzzzzzzzz

X-ZONE

 

Nedzone 3”

 

 

Dit zachte, drijvende, geribbelde Ned Rig-aas is perfect voor de techniek die de wereld blijft overspoelen.
Tevens is dit aasje ook erg effectief op Wacky Rigs, Drop shot, Shakey Head en Carolina Rigs.

De vorm van de Ned Zone is uniek omdat hij is voorzien van een uitlijnlijn, zodat je de Ned Zone elke keer perfect kunt riggen!
Het heeft een uniek staartontwerp dat subtiele actie creëert waardoor vissen extra getriggerd worden!
De Ned Zone is gemaakt met de exclusieve X Zone Infused-geurformule waardoor vissen langer vasthouden en de vangstsratio’s verhoogt.

 

 

€ 7,90

images

X-ZONE

 

Finesse Slammer

 

 

De Pro Series 3,25 ”Finesse Slammer is de nieuwste toevoeging aan het Slammer-assortiment en is verpakt in een speciale verpakking om de vorm van het aas intact te houden. Dit nieuwe aas is gemaakt van superzacht, maar duurzaam plastic van hoge kwaliteit en je voornamelijk zeer goed inzetbaar op baars en snoekbaars.

De imiterende kleuren van de 3,25 ”Finesse Slammer zijn ongeëvenaard en door het unieke ontwerp kan het een grote verscheidenheid aan aasvis nabootsen. De X Zone Slammer-serie is een must-have voor je tacklebox!

 

 

€ 8.50

4664-POP80_1

Spro

 

Pop Eye

 

 

De IRIS Popeye is onder vele roofvissers een uiterst populaire softbait voor zowel de roofvisserij op zoet als zout. Het ronde en slanke lichaam van de Popeye, in combinatie met de subtiele staart, geeft deze shad een unieke en uiterst verleidelijke actie. Deze softbaits vormen de perfecte imitatie van een jonge prooivis en zijn geschikt voor tal van technieken in de hedendaagse roofvisserij. Verkrijgbaar in schitterende visvangende kleuren waarbij alle shads zijn voorzien van extra sterke UV activators voor nog meer vangkracht.

 

8cm = 1,10€/stuk

10cm = 1,50€/stuk

12cm = 1,70€/stuk

 

€ 1,10/stuk

Shads

Bass Assassin

 

Turbo 4″

 

€ 7,90

4664-V-POW_2

SPRO

 

IRIS V POWER

 

Baars en snoekbaars specialisten weten dat zogeheten no-action shads de sleutel tot succes kunnen zijn op dagen dat de roofvis passief is. De rustige en subtiele actie van een goede v-staart shad kan op sommige dagen het verschil maken tussen vangen en niet vangen. Om je te helpen in dergelijke situaties heeft Spro de Iris V-Power shads ontwikkeld. Het afgeronde lichaam i.c.m. de extra grote borstvinnen en de afgeplatte staart geven de V-Power een uitgebalanceerde en unieke actie. Gemonteerd op een jig of dropshot rig heeft deze softbait een vertraagde afzink fase die uiterst natuurlijk is. Gecombineerd met attractieve kleuren en sterke UV activators kan de V-Power het kunstaas zijn dat de visdag redt.

10cm = 1,60€/stuk

12cm = 1,90€/stuk

16cm = 2,50€/stuk

 

 

€ 1,60/stuk

Artboard 1

DELALANDE

 

 

GT 9CM

 

 

 

€ 0,85/stuk

gt

DELALANDE

 

 

GT 9CM

 

 

 

€ 0,85/STUK

Artboard 4

DELALANDE

 

 

GT 9CM

 

 

 

€ 0,85 / STUK

Lunker-City-Shaker-8_Kiba.lt-600x600

LUNKER CITY

 

SHAKER

3.25” = 6,20€

4,5” = 8,20€

 

 

€ 6,20

Artboard 6

SPRO

 

 

THE BOSS

 

 

 

Uitgangspunt bij het ontwikkelen van The Boss was het maken van de ultieme softbait voor de snoekvisserij. Actie, attractie en duurzaamheid stonden daarbij centraal. Dankzij het unieke ontwerp waarbij de staart naar boven wijst krijgt The Boss zijn uiterst verleidelijke actie mee. Bijkomend voordeel is dat bij het gebruik van een takel aan de onderzijde de dreggen minder snel in de war geraken met de staart. Verkrijgbaar in attractieve kleuren combinaties en uiteraard voorzien van de bekende oversized Iris ogen.

12cm = 3,60

15cm = 4,50€

 

€ 3,60

up

FISH UP

 

GRUB 2”

 

 

 

€ 4,95

rozemeijer-strike-series-belly-splash

ROZEMEIJER

 

STRIKE

9cm  = 1,60€/stuk

12cm = 2,60€/stuk

 

€ 1,60

ecnnho0b636897097100718661

FOX RAGE

 

 

PRO SHAD NATURAL CLASSIC 14CM

 

 

€ 3,60€/stuk

stick paddle

SAVAGEGEAR

 

 

GRAVITY STICK PADDLETAIL 14CM

 

 

€ 6,60

gambler

GAMMBLER

 

 

BIG EZ

 

€ 7,20

fat

KEITECH

 

 

FAT SWING IMPACT

2,8”

3,8”

 

€ 7,95

predox-shad-softbaits-orange-baby-10-cm-kunstaas_1

PREDOX

 

 

WILLY WONKER 14CM

 

 

 

€ 2,85/stuk

s15

KEITECH

 

 

EASY SHINER

2″

3,5″

 

 

 

€ 7,00